hello my readers,thanz for read and visit my blog,hope korang tak judge aku sesuka hati and hope korang enjoy :)

selamat pagi ~

assalamualaikum .. hai korang , korang and korang .. hahahaha , tahu tak sekarang nih aku asyik happy je memanjang , bhahaahaha , mau nye tak , dye dah ok ngn aku taw .. haha , seronok sgt .. mlm tadi aku nyanyi tp malu2 skit lahh .. suare dah lah tak sedap ..  tak mcm dye , hurmm ! dah lah layan lagu hardcore je ngn omputih , suh nyanyi karang gagap2 , haha .. jahat btl aku nih , kekadang walaupun hati nih sakit ble pk dye ngn mmbe dye je aku kene redha je , think positive lah syg .. kan kan ? aku tak nak sbb aku nnti dorang tak ok plk .. muke je kadang2 senyum , hati sape tahu .. kan kan ? anyway dye ckp nak jumpe aku jumaat nih , lme dah tak jumpe weyh !! rinduu gilak nih , aku nak cubit2 pipi dye yang putih 2 sampai merah2 ! hahaha .. btw dye dah janji taw tak nak buat aku sakit hati , kalau dye buat jugak aku nak cabut tayar kete dye pastu jual ! haha .. 2 pun kalau berani lahh .. tak pnh buat ag , bende lain bole lah kowt .. hikhikhik , pny lah nak cover nih .. haishh ~ sabar jela .. haha .. aku jeles ngn couple lain , manje2 kat FB kat TWEET , letak DP pic FG/BF dorang .. nak jugak nak jugak !! haha .. tp takpe lahh , dlm fon pun boleh , senyap2 pun takpe asalkan dye selalu ade ngn aku .. 2 pun dah kire cukup .. =) ,  jeles skit2 takpe , lau lebih2 buat gduh je nnti , hahaha .. dye dah jnji tak nk buat aku skit hati , aku pun nak jnji ngn dye taknak buat dye sakit hati jugak , aku nak jadi yang terbaik tok dye .. kalau boleh aku nak jadi segale2nye tok dye , kawan dye , kekasih dye , kalau bole jadi mak dye , bia kene bebel ngn aku hari2 , bg dye rinduu nak dga aku bebel , haha .. love you more more more MOHD AMIRUL SYAFIQ :) :) :) <3 , nah kiss skit .. muacks2 ! haha